Υπηρεσίες
που προσφέρουμε

Βραχυχρόνια μίσθωση / Διαχείριση κρατήσεων

Βραχυχρόνια μίσθωση, Διαχείριση κρατήσεων, διαφήμιση και Marketing για βίλες επαύλεις και εξοχικά σπίτια.

Βοηθάμε τους ιδιοκτήτες να μεγιστοποιήσουν τις κρατήσεις τους με πιο αποτελεσματική διαχείριση του ακινήτου τους. Λιγότερες ζημιές, μέγιστη πληρότητα, περισσότερα κέρδη.
 

 

Διαχείριση Κρατήσεων

Περιγραφή καταλύματος

Τα προφίλ επισκεπτών είναι πολλά, το ίδιο ισχύει και για τα προφίλ των καναλιών. Πρέπει να προσαρμόζουμε την προβολή της ιδιοκτησίας μας ώστε να είναι ελκυστική.

Έρευνα αγοράς για σωστή αξιολόγηση τιμών

Οι αλλαγές της αγοράς είναι δύσκολο να προβλεφθούν άμεσα. Εμείς θα σας βοηθήσουμε και θα αξιολογήσουμε τις τάσεις της αγοράς, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ανάρτηση στις κατάλληλες πλατφόρμες προς διαφήμιση

Επικεντρωθείτε απερίσπαστα στην ιδιοκτησία σας και αφήστε την ενημέρωση των πλατφορμών σε εμάς.

Συνεργασίες κρατήσεων

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού και στενές σχέσεις συνεργασίας με τους κορυφαίους τουριστικούς πράκτορες, η εταιρεία μας έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πλέον αποτελεσματικούς παράγοντες στην αγορά, θέτοντας υψηλά στάνταρ στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Με ένα εκτεταμένο δίκτυο πάνω από 40 συνεργατών σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων ονομάτων, όπως το Booking.com, το AirBnB και το TripAdvisor, καθώς και δικτύων B2B με άμεση διανομή σε ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως, εξασφαλίζουμε την υψηλή εξυπηρέτηση των πελατών μας και τη συνεχή παρουσία των προϊόντων μας σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου.

Πληροφορίες για τους πελάτες σας

Δημιουργούμε και διανέμουμε για εσάς ένα πλήρες οδηγό για το πως θα σας βρουν οι μελλοντικοί επισκέπτες σας.

Απαντήσεις σε ερωτήματα πελατών

Σας απαλλάσσουμε τελείως από το άγχος της αλληλογραφίας με τους υποψήφιους πελάτες. Εμείς αναλαμβάνουμε τον έλεγχο όλων των e-mail και ερωτημάτων πελατών για όλο το 24ωρο.

Υπηρεσίες

Η CVR αναδεικνύεται ως μοναδική εταιρεία, εστιάζοντας στον τομέα των ταξιδιών, του τουρισμού και των διαδικτυακών δραστηριοτήτων. Δημιουργήθηκε και διοικείται από έμπειρο προσωπικό με μακρά ιστορία στην ταξιδιωτική αγορά. Με αντίληψη της έλλειψης προώθησης για βίλες και ακίνητα, ανέπτυξε ένα πρωτοποριακό σύστημα, προσφέροντας εκτενείς πληροφορίες και λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Με Αποκλειστική Διαχείριση
Προσφέρουμε

Καθαρισμό

Υποδοχή Αφίξεων/Αναχώρηση

Καθάρισμα και Συντήρηση πισίνας

Καθάρισμα και Διαχείριση Λινών

Τηλεφωνική βοήθεια 24/7

Φωτογράφηση

Αναλαμβάνουμε Κήπους

Επίσκεψη εκπροσώπου στα σπίτια

Βιντεοσκόπηση

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;